Daag ons uit en plan
een adviesgesprek

Meet the future

De wereld is permanent in verandering en één ding is zeker: dat blijft!
Jij zal je dus permanent moeten aanpassen aan nieuwe innovaties, werkmethoden en producten. Ben jij klaar voor de toekomst van de schoonmaakbranche?

 

Al meer dan 45 jaar draagt BOMA bij aan de professionalisering van de schoonmaaksector. Dat doen we onder meer door aan te sturen op de overgang van manueel naar machinaal poetsen. BOMArobotics ligt in het verlengde van deze doel-stelling, waarbij innovatie en kennis meer dan ooit op de voorgrond treden.

Ben jij klaar voor de toekomst van de schoonmaakbranche?

01

Be part of
the (r)evolution

De toekomst is nu! Je hebt daarom nú de kans mee te gaan in de (r)evolutie die gaande is op schoonmaakgebied. Zorg ervoor dat je voorop loopt en creëer kansen door sneller, slimmer en leuker te werken.

BOMArobotics staat voor een mooie reeks van gerobotiseerde schoonmaakmachines, maar wil in de eerste plaats een geschikte gerobotiseerde oplossing bieden voor uw schoonmaaktoepassingen. BOMArobotics kiest daarom voor een combinatie van langdurige partnerships en innovatieve spelers. Zo bieden we een selectie van juiste oplossingen voor diverse toepassingen en kijken we samen met grote focus en een frisse blik naar de toekomst.

Innovatieve uitstraling

Met BOMArobotics maken we het mogelijk sneller, slimmer én leuker te werken. We maken het program-meren van complexe omgevingen daarom eenvoudig. Voor diverse robots is het daarnaast mogelijk een handige app te gebruiken waarmee je één of zelfs meerdere toestellen aanstuurt. Maak daarnaast kennis met de mogelijkheid tot interactie tussen mens en machine. Dat jouw toestel en logo daarmee ook op sociale media kunnen verschijnen is zomaar mooi meegenomen!

Meer lezen?

  02

  Reduce costs

  Hoe kostenefficiënt is jouw huidige schoonmaakmethode? Organiseer de tijd van jouw medewerkers slimmer en kies hiermee voor een aanpak die kan leiden tot een beter rendement.

  Schoonmaakteams uitbreiden met robots

  Als teamlead van de schoonmaakploeg verdeel je de schoonmaakactiviteiten tussen de schoonmakers én de robots in je team. Zo wordt iedereen effectief ingezet voor een maximaal resultaat.

  Verhogen van efficiëntie

  Door langdurig en repetitief werk over te laten aan je schoonmaakrobot wordt de tijd die voorheen werd gespendeerd aan manueel of machinaal schoonmaken ingezet voor meer gespecialiseerde activiteiten en voldoe je eenvoudig aan de steeds hogere eisen van je opdrachtgever.

  03

  Upgrade
  your team

  Breid je schoonmaakteam uit!
  Deze helpende hand zorgt ervoor dat jouw team zich beter kan ontwikkelen en minder belast wordt met lichamelijk zwaar werk of langdurig repeterende handelingen.

  Sociale aanvaardbaarheid

  De schoonmaakploeg wordt daadwerkelijk geholpen bij vervelend en zwaar repetitief werk. Dat maakt dat de robot/cobot ook aanvaard kan worden als een heuse collega. Interacties met de omgeving zorgen er bovendien voor dat deze nieuwe collega ook een steentje kan bijdragen aan een gezellige werksfeer. Mag het voor een keertje ook gewoon prettig gestoord zijn?

  04

  Take part
  in the
  future!

  Laat hier jouw gegevens achter en
  wij contacteren jou voor een
  persoonlijk adviesgesprek.   Ben jij klaar voor de toekomst maar heb je nog vragen?
   Contacteer ons!